Rambøll Management Consulting søger nyuddannede til afdelingen Strategy & Operations

Kunne du tænke dig et alsidigt job, hvor du får lov at udnytte og forbedre både dine faglige og menneskelige kompetencer? Og vil du samtidigt være en del af en større international organisation og en afdeling i kraftig vækst? Så skal du måske være vores nye kollega i Strategy & Operations. Der vil være mulighed for at blive ansat på enten vores hovedkontor i Ørestaden eller i vores afdeling i Aarhus.

Om stillingen
Et job som Analyst i Strategy & Operations indebærer en travl hverdag i et tværfagligt miljø, der sikrer en stejl læringskurve samt en veludbygget værktøjskasse. Vi er en ung og dynamisk afdeling med højt drive og stærkt sammenhold, der sætter pris på at have det sjovt sammen både på og uden for arbejdspladsen.

Vi arbejder med klassiske management consulting-opgaver som fx strategiudvikling, markedsstudier, effektivisering og forretningsudvikling i bred forstand. Vi hjælper private virksomheder og offentlige instanser med at kortlægge strategiske udfordringer og muligheder samt med at realisere deres potentiale.

Som nystartet Analyst vil du fra dag ét blive en del af et projektteam for at løse ovenstående opgaver. Din arbejdsdag vil være varierende, men bl.a. bestå af følgende:

  • Research til og gennemførsel af analyser, markedsstudier og business cases
  • Udarbejdelse af interne og eksterne præsentationer i PowerPoint
  • Deltagelse i kundemøder, workshops, interviews etc.
  • Salgsarbejde i form af tilbudsskrivning, udvikling af salgsoplæg mm.

Som nyuddannet kandidat bliver du en del af vores Graduate-program, hvor fokus vil være på at opbygge dine kompetencer gennem løbende sparring og feedback, deltagelse i vores fastlagte kursusprogram samt strukturerede udviklingssamtaler. Du vil gennemgå et individuelt introprogram, hvor afdelingens metoder og værktøjer præsenteres samt løbende være på kurser i bl.a. kundehåndtering, præsentationsteknik og afholdelse af workshops. I løbet af onboarding-programmet vil du få mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige projekttyper og vil samtidigt få tilknyttet en mentor, som fungerer som din sparringspartner undervejs.

Din profil
Vi lægger særligt vægt på en stærk personlighed med drive, selvstændighed og modenhed, ligesom vi også kigger efter faglige resultater, topkarakterer og dine øvrige erfaringer og meritter, foruden din dybdegående motivation for at søge stillingen.

Som person er du resultatorienteret og har et kommercielt mindset. Du er ambitiøs, arbejder struktureret og fungerer godt både selvstændigt og som en del af et team. Du tænker strategisk, har et højt abstraktionsniveau og formår at sætte dig i kundens sted. Herudover forventer vi, at

  • du er nyuddannet eller har op til 1 års erhvervserfaring
  • du ligger i top 10 % på din årgang fra en relevant kandidatuddannelse, fx cand.polit., cand.merc., cand.oecon., cand.polyt eller lignende
  • Du er analytisk stærk, har en skarp business forståelse og er derudover lidt af en talknuser
  • du er stærk i skriftlig og mundtlig formidling på dansk og engelsk
  • du har gode erfaringer med arbejde i PowerPoint og Excel.

Sådan kommer du i betragtning
Hvis du er interesseret, så søg stillingen via linket nedenfor. Jobsamtaler vil foregå løbende, og jobstart vil være pr. 1/3 2019.

For at komme i betragtning til et interview, er det en forudsætning, at du vedhæfter dine eksamensbeviser inkl. karakteroversigt fra din bachelor og din kandidatuddannelse samt CV og motiveret ansøgning.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, så se venligst mere på  Ramboll career site.

Har du yderligere spørgsmål, som du ikke kan finde svar på via hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Liv Nyholm-Laursen på telefon +45 5161 2127.

Haku päättyy 2018-12-31
Toimipiste Copenhagen

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi