Projekterende/fagledende sporingeniør til Rambøll i Ørestad eller Aarhus

Kunne du tænke dig at blive en del af et velfungerende spormiljø, hvor kvalitet, innovation og faglig udvikling er i højsædet. Vi oplever kraftig vækst, og sporområdet i Rambøll er i rivende udvikling, hvorfor vi søger flere nye kolleger. Rambøll arbejder på nogle af de største baneprojekter, både lokalt i Danmark, men også internationalt.

Dine ansvarsområder som sporingeniør

Som sporingeniør i Rambøll kommer du til at arbejde med projektering med mulighed for fagprojektledelse og bliver en væsentlig part i at drive og videreudvikle vores fagområde inden for spor. Dine opgaver vil spænde over projektering af nyanlæg til sporombygninger i ind- og udland. Planlægning og projektering af mindre og større opgaver inden for jernbaneinfrastruktur bliver også en del af din arbejdsdag.

Helt konkret vil din hverdag kunne bestå af opgaver inden for:

  • Fagprojektledelse og projektering af sporanlæg
  • Udarbejdelse af relevant teknisk dokumentation
  • Bidrage til udarbejdelse af udbudsdokumenter

Ved at blive en del af Rambøll, vil din hverdag være karakteriseret ved en høj grad af sparring, hvor både den faglige og personlige udvikling er i højsædet. Du vil indgå i et fagligt stærkt og engageret miljø, der spænder over nyuddannede medarbejdere med den nyeste viden fra universiteterne til meget erfarne medarbejdere, der har arbejdet med området i mange år.

Din baggrund

Du er ingeniør eller har en tilsvarende teknisk baggrund og har minimum 3 års erfaring som rådgiver, entreprenør, leverandør eller infrastrukturforvalter inden for spor. Du har gode samarbejdsevner og har evnen til at omsætte din tekniske viden til værdiskabende rådgivning for dine kunder. Du formulerer dig klart på dansk og engelsk såvel i tale som i skrift.

Du har stærke kompetencer inden for:

  • Sporprojektering
  • Bentley Power Rail Track SS2/SS4
  • Samarbejde og kommunikation
  • 3D projektering
  • Normforståelse
  • Grænsefladekoordinering
  • Planlægning af tid, ressourcer og aktiviteter

At arbejde hos Rambøll

Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll

Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 13.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt managementrådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Lars Elmer Kellermann på +45 5161 7627 eller afdelingsleder Helle Mathiassen på telefon + 45 5161 6854.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Vi kalder løbende til samtale, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Sidste dag for ansøgning er den 14. december 2018.

Haku päättyy 2018-12-14
Toimipiste Copenhagen

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel: 020 755 611 - Fax 020 755 6201
Fax

Mail: info@ramboll.fi