Uppdragsledare, Handläggare och Konstruktör inom Elteknik

Vi söker nu uppdragsledare, handläggare och konstruktör inom Elteknik till vårt kontor i Gävle. Vi har många olika spännande projekt, som varierar i storlek och typ, tillsammans med intressanta kunder.

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Att ingå i vårt team, innebär att du, beroende på tjänst, ansvarar eller med de övriga i gruppen genomför de tekniska lösningarna i våra uppdrag. Som uppdragsledare bör du ha förmågan att samordna samt leda tilldelade resurser och arbetsuppgifter.

För att trivas hos oss som konsult tror vi att du har ett stort intresse av att utvecklas som person och ingenjör. Du har en god planeringsförmåga, samarbetsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter.  Du som söker till uppdragsledare till vår enhet arbetar som uppdragsledare idag eller arbetar som handläggare och är redo att ta nästa steg.

Vi tror att du är uppdragsledare, handläggare eller konstruktör med utbildning från högskola, gymnasieingenjörsutbildning eller yrkeshögskola, alternativt att du har flerårig erfarenhet inom  El-Teletekniska området.

Det är meriterande att du arbetet som Elteknisk konsult/ingenjör samt har kunskaper inom CAD och Revit.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du främst kommer att arbeta med svenska projekt och koncernspråket är engelska

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.
#RambollSverige

Haku päättyy 2019-01-01
Toimipiste Gävle

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel: 020 755 611 - Fax 020 755 6201
Fax

Mail: info@ramboll.fi