Vej- og anlægsingeniør til Aalborg

Motiveres du af at arbejde med vej- og anlægsprojekter? Så skal du søge til Rambøll. Vi har gang i en lang række spændende projekter og har stærkt brug for flere kompetente medarbejdere til disse og kommende ligeledes yderst spændende projekter. Projekterne dækker både nye veje, byggemodninger og anlægsopgaver i bred forstand. Derudover har vi et stabilt samarbejde med flere af vores andre afdelinger i Rambøll, hvor vi bredt udvikler og udnytter vores forskellige kompetencer.

Dine ansvarsområder som vej- og trafikingeniør
Du vil som vejingeniør kunne få roller som projekt-, projekterings- eller fagleder afhængig af dine kompetencer og interesser. Vi har også brug for erfarne projekterende, der selvstændigt eller sammen med gode kolleger i afdelingen og resten af organisationen planlægger, skitserer og detaljerer projekterne.

Dine ansvarsområder kunne være:

  • Projektering
  • Udbud og udførelse af projekter, herunder fagtilsyn
  • Dialog med eksisterende og potentielle kunder om fremtidige opgaver
  • Projekt- og fagledelse

Du vil via dine interesser og evner selv kunne være med til at forme dine fremtidige arbejds- og udviklingsområder, da vores projekter er mange og meget forskelligartede.

Dig og dine kompetencer
Du er en struktureret, kompetent og en faglig stærk profil og bidrager derigennem til en effektiv og sikker gennemførelse af vores projekter. Du er god til at planlægge og samarbejde og er professionel i din dialog med kunder og interessenter. Du har 3-6 års erfaring med vej- og anlægsområdet eller er nyuddannet og har appetit på en meget stejl indlæringskurve. Som person er du udadvendt og har gode samarbejdsevner, hvilket gør dig i stand til at håndtere samarbejdspartnere både internt og eksternt. Din evne til at arbejde selvstændigt og struktureret betyder, at du bevarer overblikket over mange igangværende opgaver og forstår at prioritere i forhold til vigtighed.

Dine nøglekvalifikationer er:

  • Relevant ingeniøruddannelse
  • Erfaring med udbud og udførelse af vej- og anlægsopgave
  • Erfaring med de nyeste designværktøjer, Inroad, Novapoint, Civil 3D
  • Gode samarbejdsevner og godt humør trods mange bolde i luften
  • Kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale

Bliv en del af Havne, veje og anlæg i Aalborg og en del af Rambølls globale vejmiljø
Du vil få mere end 20 yderst kompetente kolleger, der arbejder med store og små projekter i hele Danmark og på internationale projekter. Du vil blive en del af et team, der specielt fokuserer på vej- og anlægsområdet. Vi samarbejder meget på tværs af fagdiscipliner på projekterne og i hele organisationen i Rambøll. Derfor vil der altid være spændende udfordringer at arbejde med.

Afdelingens ydelser omfatter inden for vej- og anlægsområdet en meget bred pallette. Vi dækker samtlige projektfaser fra idéfase over analyser og planlægning til gennemførelse og opfølgning. Vi påtager os også den samlede projektledelse eller assistance for vores kunder.

Vi har i år etableret en ny global organisation, som allerede har sikret os flere spændende projekter internationalt. Der er gode muligheder for at blive en del af disse internationale projekter med base i Danmark, eller hvis du har lyst til at rejse ud for at være helt tæt på projekterne.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 14.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt management rådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Anders Rytter +45 5161 7497.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Vi ser frem til at høre fra dig senest 14. december 2018.

Haku päättyy 2018-12-14
Toimipiste Aalborg

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel: 020 755 611 - Fax 020 755 6201
Fax

Mail: info@ramboll.fi