Konstruktörer och Handläggare inom Elteknik

Vi söker en nyfiken och målinriktad person som är intresserad av att växa och utvecklas tillsammans med oss som bolag samt arbeta med många olika spännande projekt, som varierar i både storlek och typ, tillsammans med våra kunder. Vi tror att du som söker till konstruktör jobbar som konstruktör. Du som vill ta nästa steg mot en handläggande roll har minst fem års erfarenhet för att lyckas i detta jobb. Om du är vår nya Konstruktör eller Handläggare klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som Konstruktör eller Handläggare kommer du att vara en del av vår enhet Elteknik. Enheten är delad mellan Halmstad och Varberg och består av totalt 13 medarbetare. Du kommer att vara stationerad i Halmstad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Att ingå i vårt team, innebär att du, beroende på tjänst, ansvarar för leverans eller med de övriga i gruppen genomför de tekniska lösningarna i våra uppdrag.

Vi tror att du har erfarenhet från:

  • Högskole- eller gymnasieingenjörsutbildning alternativt att du har motsvarande kompetens med tidigare erfarenhet som konsult inom något av följande teknikområden: elkraft, belysning, teleteknik, brandlarm eller säkerhet. 
  • Att vara konstruktör eller handläggare
  • Goda kunskaper i engelska
  • Det är meriterande att ha praktisk erfarenhet inom elinstallation

Du är en person som är uppmärksam och grundlig, med öga för hur vi visualiserar våra tjänster och adderar mervärde för våra kunder. Du presterar som bäst när du samarbetar med andra ambitiösa och drivna personer i utmanande och banbrytande projekt med ett meningsfullt syfte. För att du ska växa som individ och utveckla din kompetens krävs ett uppmuntrande och stödjande ledarskap.

Ramboll Sverige

Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.  Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation.

#RambollSverige

Haku päättyy 2018-12-13
Toimipiste Halmstad

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel: 020 755 611 - Fax 020 755 6201
Fax

Mail: info@ramboll.fi