ExamensarbeteHamn Betongkonstruktion

På Ramböll arbetar samhällsrådgivare inom ingenjörsteknik, design och management consulting. Vi  strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig en stimulerande miljö för ditt examensarbete i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

De examensarbeten som skrivs hos oss genererar nytänkande och utveckling som ofta leder fram till nya innovativa processer som utvecklar oss som företag. Under arbetets gång får du värdefulla erfarenheter och insikter i hur ett globalt konsultföretag fungerar.

Vi söker dig
Just nu söker vi en student inom konstruktion som vill genomföra ditt examensjobb inom betongkonstruktion hos oss på Ramboll.

Till denna möjlighet söker vi dig som är intresserad av någon av dessa frågor:

  • Beständighet för betongkonstruktioner i marin miljö

                    -Inventera typiska skador på betongkajer. Ta fram ett antal lösningar för reparation av korroderade konstruktionsdelar i marin miljö. Hänsyn tas till kostnader för olika lösningar vid arbeten i eller vid vatten.

Som person är du grundlig, strukturerad, ambitiös samt har ett intresse för att analysera och utveckla inom det valda arbetsområdet.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Var god skriv i din ansökan vilken av frågorna som intresserar dig/er. 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Louise Nilsson 010-615 33 53. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Vi ser fram emot din ansökan!

Haku päättyy 2018-12-16
Toimipiste Göteborg

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel: 020 755 611 - Fax 020 755 6201
Fax

Mail: info@ramboll.fi