Seniorkonsult Förorenad mark

Vi söker en seniorkonsult för vårt team inom förorenad mark. Du behöver ha minst 10 års erfarenhet inom området och ett starkt engagemang för att driva projekt och skapa goda kundkontakter. Miljö inom Ramboll är en global division så expertnätverket inom förorenad mark är internationell med olika nätverk beroende på specialisering. Du har en MSc och ett intresse för att driva projekt, skapa goda kundkontakter och utveckla juniora konsulter som deltar i dina project.
Om du är vår seniorkonsult förorenad mark så klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som seniorkonsult förorenad mark kommer du att vara en del av vår grupp inom förorenad mark i Göteborg som består av 11 konsulter. Miljöenheten i väst består av konsulter i Göteborg och Jönköping. Vi är ett engagerat och glatt gäng på 55 miljökonsulter. Konsulterna i förorenad mark gruppen är engagerade i både stora och små projekt. Vissa projekt pågår i flera år och andra en månad. Det finns en koordinator på nationell nivå som driver teknik- och tjänsteutveckling inom området.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Uppdragsledare i projekt inom området förorenad mark
  • Skapa goda kundkontakter
  • Delta i anbudsarbete
  • Tillsammans med övriga konsulter i gruppen utveckla och förbättra effektiviteten i project


Vi tror att du har erfarenhet från:

  • Att leda projekt inom området förorenad mark
  • Konsultrollen
  • Att ta fram budgetar för projekt inom området förorenad mark
  • Mycket goda kunskaper i att uttrycka dig skriftligt i det svenska språket


Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.

Haku päättyy 2019-01-13
Toimipiste Göteborg

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi