Gruppledare Förorenad mark

Vi söker en gruppledare för vårt team inom förorenad mark. Du behöver ha minst 10 års erfarenhet inom området och ett starkt engagemang för att driva och utveckla en grupp på 12 konsulter. Miljö inom Ramboll är en global division så expertnätverket inom förorenad mark är internationell med olika nätverk beroende på specialisering. Du har en MSc och ett intresse för att utveckla både konsulter och tjänster.

Om du är vår gruppledare förorenad mark så klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som gruppledare förorenad mark kommer du att vara en del av vår miljöenhet här i väst som består av 5 grupper vilket gör att du kommer att ha 4 gruppledarkollegor.  Miljöenheten i väst består av konsulter i Göteborg och Jönköping. Vi är ett engagerat och glatt gäng på 55 miljökonsulter. Konsulterna i förorenad mark gruppen är engagerade i både stora och små projekt. Vissa projekt pågår i flera år och andra en månad. Det finns en koordinator på nationell nivå som driver teknikutveckling och stöder gruppledaren i arbetet med kompetensutveckling av konsulter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Personalansvar för 12 konsulter inom området förorenad mark
  • Uppdragsledare i projekt inom området förorenad mark
  • Fördela resurser till projekt, anbudsarbete och interna R&D projekt
  • Tillsammans med övriga gruppledare samt enhetschef arbeta med handlingsplaner för enheten

Vi tror att du har erfarenhet från:

  • Att leda projekt inom området förorenad mark
  • Konsultrollen
  • Att ta fram budgetar för projekt inom området förorenad mark
  • Mycket goda kunskaper i att uttrycka dig skriftligt i det svenska språket

Du är en ambassadör för förändring och visar stort engagemang och hängivenhet i utvecklandet av vår verksamhet. Det är du som sätter ut riktningen och leder vägen för att flytta fram våra positioner. Din drivkraft är att få andra människor att växa och skapa en inkluderande miljö där alla kan nå sin fulla potential. För att du ska få rätt förutsättningar och befogenhet att utöva ditt ledarskap behöver du en visionär, inspirerande och öppen ledare.

Ramboll Sverige

Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation.

Haku päättyy 2019-01-13
Toimipiste Göteborg

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi