Handläggande planarkitekt

Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare nya utmaningar i spännande projekt. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi en planarkitekt till vårt kontor i Malmö.

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett fritt, omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Vi satsar just nu på att växa inom samhällsplanering vilket är nära kopplat till vår nya marknadssektor Planning and Urban Design och konceptet Liveable Cities. Vi arbetar med alltifrån planprojekt inom infrastruktur, översiktlig planering och stadsutveckling. Här utvecklas du ständigt i en miljö som kombinerar Rambolls alla kompetenser till hållbara lösningar på framtidens samhällsutmaningar.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan och utveckla våra tjänster söker vi kreativa personer. Till denna roll söker vi dig som har:

  • Examen som fysisk planerare, landskapsarkitekt eller byggnadsarkitekt med inriktning mot planering
  • Något eller några års erfarenhet
  • Förmåga att både vara analytisk i GIS och kreativ med pennan
  • En vilja att ligga på framkant vad gäller digitalisering inom samhällsplanering
  • En portfölj med olika typer av planeringsprojekt och god visualisering och layout
  • En vilja att utvecklas till konsult som gör gröna affärer


Det är meriterande om du har läst GIS-kurser på avancerad nivå.

Som person är du nyfiken och gillar samarbeten mellan olika kompetensområden. Dina planförslag grundar sig på en analytisk syn på staden och de större sammanhangen vilket omsätts till form och function.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytisk och affärsmässig.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktionerna här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Henrik Olsson på 010-615 54 31 eller Jan Hammarström på 010-615 54 81. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

#RambollSverige

Haku päättyy 2019-01-06
Toimipiste Malmö

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel: 020 755 611 - Fax 020 755 6201
Fax

Mail: info@ramboll.fi