Business Leaders inden for energi til den private eller offentlige sektor (København / Aarhus)

Kom og bring din ekspertviden inden for energi i spil, når du rådgiver vores kunder i den private eller offentlige sektor. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har  et stærkt drive og villigheden til altid at gå en ekstra mil både for at vinde opgaver og skabe de bedste løsninger for vores kunder. Er du vores nye Business Leader inden for energi til den private eller offentlige sektor? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Strategy & Operations afdeling

Som vores nye Business Leader inden for energi til den private eller offentlige sektor bliver du en del af Rambølls Management Consultings nordiske enhed ”Strategy & Operations”.

Hvorfor er vi anderledes

Vi er mere end 50 konsulenter, der arbejder med strategi, vækst, M&A, innovation og effektivisering for førende private virksomheder og offentlige organisationer. Som en del af et globalt netværk af ekspertise vil du have adgang til en unik og differentieret forståelse af vores kunders industrier og ikke mindst et globalt perspektiv på progressive forretningsideer og nye teknologier - primært med afsæt i Rambølls fokussektorer som fx energi. Vi rådgiver både den private og offentlige sektor såvel som forsynings- og energiselskaber inden for forretningstrategiske områder, operational excellence, transformation og organisationsudvikling m.v.


Hvem vi er, og hvad vi gør

Vi specialiserer os i at give ledere det bedste udgangspunkt for at træffe kvalificerede beslutninger. For mange strategiske beslutninger bliver truffet på et for simpelt grundlag uden de nødvendige indsigter i fx markeder, processer, kernekompetencer eller omkostningsstrukturer. Vi går empirisk og analytisk til værks med vores ydelser inden for strategi- og driftsområdet - og med mere end 14.000 tekniske sektoreksperter verden over trækker vi på en unik markedsindsigt og et globalt kendskab til nyeste teknologier og markedstrends. Dertil kommer, at vi aldrig glemmer den menneskelige faktor. Strategier, fusioner eller andre store organisationsændringer kræver en dyb forståelse for mennesker og organisationskultur. Vores ydelser dækker derfor bredere end klassiske konsulenthuse, og vi skræddersyer vores leverancer ud fra specifikke behov og anvender verificerede metoder til at udvikle klare og bæredygtige anbefalinger og løsninger.                                                                                                                                                                                                                            

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Opsøgning af salgsmuligheder inklusiv opbygning af egen projektportefølje
 • Eksekvering på salgsmuligheder i form af tilbudsarbejde og tilbudsmøder
 • Projektledelse af et eller flere teams
 • Kvalitetssikre analyser og sikre solide strategiske anbefalinger
 • Sparring og kompetencedeling med kollegaer inden for eksempelvis salg og projektledelse

Som Business Leader er du eksperten og en betroet rådgiver inden for energi i den private eller offentlige sektor.  

Du får ansvaret for at identificere og opdrive kunder og projekter samt at styrke og udbygge eksisterende kunderelationer inden for dit domæne. Du vil stå i spidsen for at opbygge og udvikle energi som et stærkt fokusmarked og sikre Rambøll Management Consulting en værdifuld markedsposition som domæneeksperter, fx ved at deltage i branchedrøftelser, forfatte artikler, tale på konferencer m.v.

Internt i Rambøll Gruppen, vil du også fungere som rådgiver eller sparringspartner for vores tekniske kolleger i Rambøll Energi og bidrage til at positionere os som en værdiskabende samarbejdspartner for resten af organisationen.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

 • Minimum 10 års erhvervserfaring
 • Omfattende erfaring fra energisektoren – fortrinsvis som management konsulent, eller som ansat i sektoren
 • Et solidt netværk på ledelsesniveau i energisektoren
 • En proven track record med at sælge managementkonsulentopgaver
 • En akademisk baggrund og erfaring som projektleder
 • Flydende på dansk og engelsk i skrift og tale

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: løsningsorienteret med et højt energiniveau og evnen til at tænke ud af boksen og ikke er bange for at udfordre kunder og kolleger. Du har fremragende interpersonelle færdigheder og en motivation for at arbejde i teams, samtidig med at du kan være en sparringspartner for kolleger. Du har lyst til at blive en del af en stor, international og netværksbaseret virksomhed, og du er kvalitetsbevidst, har flair for salg samt et udpræget kommercielt mindset.

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 500 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 30.04.2019.

Haku päättyy 2019-04-30
Toimipiste Copenhagen

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi