Trafikplanerare

Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu trafikplanerare.

I vårt trafikteam är vi idag 14 medarbetare. Vi arbetar med trafikplanering från strateginivå ner till detaljutformning. Typiska uppdrag är trafikutredningar till detaljplaner, parkeringsutredningar, trafiksäkerhetsutredningar, utformningsuppdrag med ritning av gator, cykelbanor och korsningar. Vi arbetar också med större strukturplaner, trafikstrategier och cykelplaner. Hållbarhet är i självklart fokus i våra uppdrag och vi arbetar efter att finna lösningar som ger minskad klimatpåverkan. Medarbetarna på enheten sitter på kontor i Malmö, Helsingborg och Jönköping med Malmö som enhetens bas. Kompentensen inom trafikteamet är starkt efterfrågad och vi behöver därför stärka upp oss med fler medarbetare

En majoritet av medarbetarna i trafikteamet är idag väg- och vatteningenjörer. Vi premierar en bred sammansättning av kompetenser och välkomnar sökande med varierande utbildningsbakgrund.

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett fritt, omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Vi satsar just nu på att växa inom samhällsplanering vilket är nära kopplat till vår nya marknadssektor Planning and Urban Design och konceptet Liveable Cities. Här utvecklas du ständigt i en miljö som kombinerar Rambolls alla kompetenser till hållbara lösningar på framtidens samhällsutmaningar.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan och utveckla våra tjänster söker vi kreativa personer:

  • Medarbetare med minst 1 års erfarenhet. Vi söker dig som kommit in i arbetslivet och är intresserad av att arbeta med trafikplanering ur ett brett perspektiv. Det är ett plus om du är duktig på CAD och intresserad av trafikutformning. Du ska vara nyfiken och bekväm med att arbeta under eget ansvar. I uppdragen har du stöd av en uppdragsledare. Med tiden kommer du att leda egna uppdrag. Placering: Malmö.
  • Medarbetare med minst 5 års erfarenhet. Vi söker dig som vill ta nästa steg i arbetslivet. Du har god organisatorisk förmåga och ett affärsmässigt tänk. Egenskaper som gör dig lämpad att inom kort kunna leda egna uppdrag. Det är ett plus om du är duktig på CAD och intresserad av trafikutformning. Företrädelsevis inleder du din tjänst med att gå parallellt med erfarna uppdragsledare och att arbeta som handläggare för att så snart som möjligt leda egna uppdrag. Placering: Malmö eller Jönköping
  • Medarbetare med minst 10 års erfarenhet. Vi söker dig som har ett nätverk inom samhällsbyggnadsbranschen och som har ett intresse av att arbeta som uppdragsledare eller som specialist inom utformningsfrågor och som erfaren utredare under andra uppdragsledare. Placering: Malmö eller Jönköping


Som person är du nyfiken och gillar samarbeten mellan olika kompetensområden. Dina utredningar grundar sig på en analytisk syn på staden och de större sammanhangen vilket omsätts till form och function.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytisk och affärsmässig.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktionerna här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Olle Evenäs på 010 – 615 55 75, eller Jan Hammarström på 010-615 54 81. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
#RambollSverige

Haku päättyy 2019-01-06
Toimipiste Malmö

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi