Consultant til Finance & Accounting med fokus på moms

Motiveres du af at sikre den bedste momsrådgivning til forretningen? Så er her en enestående mulighed for at blive en del af Rambølls afdeling for Finance & Accounting.

Dine ansvarsområder

Med reference til regnskabschefen vil du blive en del af et velfungerende og engageret team på 12 medarbejdere. Du kommer til at arbejde med erfarne kollegaer fra både egen og andre faggrupper i et fagligt inspirerende miljø, hvor sparring prioriteres.

Som ny medarbejder har du fokus på moms- og skatteområdet. De daglige opgaver er en kombination af:

 • Supportere forretningen i momsmæssige spørgsmål
 • Afstemning og afregning af moms og afgifter i ind- og udland
 • Optimering af momsprocesserne i organisationen
 • Sikre at det momsmæssige område er i compliance
 • Deltagelse i udarbejdelse af Transfer Pricing- samt skattedokumentation

Hvem er du?

Din faglige værktøjskasse er velfunderet, og du er rigtig god til at udføre i praksis. Du har nogle eller flere års erfaring. Det kan være, at du kommer direkte fra revision, eller at du har erfaring fra en lignende stilling i en mellemstor/stor virksomhed kombineret med en relevant uddannelse inden for regnskab og afregning af moms, fx HD(R), Cand.merc.aud. eller lignende.

Ud over ovenstående forestiller vi os, at du:

 • Finder moms som et selvstændigt fagområde spændende
 • Har stor indsigt i momslovgivningen samt kendskab og interesse for skat
 • Motiveres af at løse forskelligartede opgaver
 • Interesseret i at optimere processer til gavn for forretningen
 • Er en teamplayer, der arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver, men som også gerne deler din viden med kolleger
 • Har personlig gennemslagskraft, er nysgerrig og løser arbejdsopgaver med et stort engagement 

Vigtigt er, at du er vant til at arbejde med ERP-systemer og nemt kan sætte dig ind i andre. Samt er du er stærk i Excel. Vi anvender Maconomy i det daglige.

Bliv en del af Finance & Accounting

Du bliver en del af et team, der arbejder med at sikre og vedligeholde et højt fagligt niveau på moms- og regnskabsområdet. Du vil blive indført og oplært i systemer samt Rambølls globale setup og spændende forretningsstruktur, herunder Rambølls mange projekter i ind- og udland. Du får derfor rig mulighed for at udfolde dine evner og ikke mindst lære nyt, da kompetenceudvikling er i højsædet hos os.

Om at arbejde hos Rambøll

Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lotte Ørum Trolle på telefon +45 5161 6331. Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.

Haku päättyy 2018-12-31
Toimipiste Copenhagen

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi