Projektadministrator til Rambøll i Esbjerg

Udfordres du ved at koordinere og administrere økonomien i et projekt, så er det dig, som vi mangler.

Vil du også være en del af et dynamisk miljø på vores kontor i Esbjerg samt indgå som en del af Rambølls netværk for projektadministratorer i Danmark, så se nærmere her.

Dine ansvarsområder
Som projektadministrator vil du i tæt samarbejde med dine øvrige kolleger, have ansvaret for den generelle administration af Rambølls projektportefølje.

Din fornemmeste opgave er at sikre, at vores forretning modtager den nødvendige assistance i alle aspekter af projektadministrationen, hvilket blandt andet indebærer:

 • Oprettelse af projekter
 • Oprettelse og vedligeholdelse af projekternes budgetter
 • En stor del rapportering til interne og eksterne kunder
 • Fakturering
 • Afstemning af ordrer
 • Løbende sparring med projektledere om projektøkonomi
 • Øvrig assistance med ad hoc opgaver


Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Dig og dine kompetencer
Vi forestiller os, at du

 • har en grundlæggende regnskabsforståelse og interesse for at arbejde med projektregnskab
 • har en grundlæggende økonomi– eller regnskabsuddannelse
 • brænder for at tingene stemmer og sætter en ære i at yde en god service til forretningen
 • er fortrolig med et eller flere økonomisystemer (gerne Maconomy) og med Microsoft Office, herunder især Microsoft Excel


Som person er du struktureret, pligtopfyldende, ansvarlig, og du anser dig selv som serviceminded og sætter pris på teamarbejde. Endvidere viser du et stort engagement i dit arbejde, er initiativrig og har et godt humør.

Arbejdssproget er dansk, men det vil være en fordel at kunne begå dig på engelsk på skrift og i tale.

Bliv en del af Business Finance
Business Finance varetager Business Controlling, Projekt Controlling og projektadministration i alle Rambølls forretningsenheder i Danmark.

Vi indgår i flere forskellige teams afhængig af geografi, arbejdsområder og interne kunder. Nøgleordene for vores teams er trivsel, selvstændighed, ansvar og vidensdeling, som sikrer den personlige udvikling af hver enkelt medarbejder.

Business Finance gruppen består af ca. 55 medarbejdere, hvoraf Esbjerg-teamet udgør syv personer. Rambølls hovedkontor ligger i Ørestaden, men vi har mange lokale kontorer spredt i hele landet. Dit primære arbejdssted vil være Esbjerg.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da teamleder Andreas Jørgensen Harboe på ajha@ramboll.com eller Business Finance DK direktør Dennis Adelhart Krog-Andersen på deak@ramboll.dk.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 21. december 2018.

NB: Der vil løbende bliver afholdt samtaler, så tøv endelig ikke med at sende os din ansøgning.

Haku päättyy 2018-12-21
Toimipiste Esbjerg (RDK)

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi