Projekt- och byggledare

Vi söker dig som är intresserad och kunnig av projekt- och byggledning inom fastighetsbranschen. Vi tror att du har erfarenhet från entreprenör, konsult eller beställarroller för att lyckas i detta jobb. Om du känner att du är vår nästa medarbetare - Klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som projekt- och byggledare kommer du att vara en del av en grupp som är 4 medarbetare och till hör distrikt Mälardalen med en enhet i Uppsala på ca 25 medarbetare. Inom distriktet har vi har flera olika kunskapsområden som exempelvis anläggning, miljö och hållbarhet, installationsledning och projekt/byggledning, besiktning samt ett antal olika av specialistkunskaper. Våra uppdrag sträcker sig från att hjälpa kunder från idéstadiet fram till överlämnande av färdig produkt, det innebär både nybyggnader samt ombyggnader åt både små och stora kunder.

Största delen av våra kunder är långsiktiga flergångskunder, tex kommuner, Bostads AB Mimer, Wasakronan, Specialfastigheter, Jernhusen m.fl. Våra 2 största uppdrag just nu är kv: Gasklockan åt Mimer och Westinghouse.

Vi tror du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av projekt- och byggledning inom fastighetsbranschen
  • Haft olika roller i fastighetsbranschen
  • Har en relevant utbildning, föredragsvis högskoleutbildning dock ej ett krav
     

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.


Ramboll Projektledning

Ramboll Projektledning erbjuder kvalificerade projektledningstjänster inom bygg-, fastighets-, och anläggningssektorerna. I ett brett perspektiv bistår vi med kompetens inom t ex strategi, management och organisation, samt projektutveckling, genomförande och förvaltning. Vi är verksamma inom flera olika segment, bl. a hälso- och sjukvård, kultur, undervisning, handel, bostad, infrastruktur, industri och andra projekt helt utanför byggsektorn. I hela landet är vi cirka 200 projektledare.

Ramboll Sverige

Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.


Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation.

Du kan också höra av dig till Anders Lindberg 072-232 50 03
anders.lindberg@ramboll.se

#RambollSverige

Haku päättyy 2019-02-09
Toimipiste Västerås

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi