Processutvecklare

Vi söker en problemlösare som är intresserad en att hitta möjligheter för utveckling och effektivisering av en digitaliserad projekteringsprocess. För att lyckas i detta jobb tror vi att du har erfarenhet av att skapa verksamhetsnytta genom processbaserad verksamhetsutveckling. Om du är vår nya Processutvecklare- klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som Processutvecklare kommer du att vara en del av uppbyggnaden av en ny funktion. Du kommer vara involverad i både mindre lösningsdetaljer samt större affärskritiska förändringar. Du kommer ha en avgörande roll för Ramböll’s utveckling inom digital projektering, där det kommer finns stora möjligheter för dig att utvecklas och växa både som professionell och som individ. Till din hjälp har du ett flertal resurser och kollegor. Du har en arbetsledande funktion i förhållande till administratörer och verksamhetsspecialister som arbetar inom förvaltningsobjektet. Du coachar och stöttar dem i deras arbete och är bollplank till dem i frågor de hanterar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Arbete med på flera olika sätt tillsammans med verksamhetsrepresentanter
  • Att leda workshops av olika slag, detaljera, dokumentera och även följa upp krav och funktionalitet
  • att ha en central funktion i arbetet gällande teknisk information med bolagets övriga avdelningar.
  • Verka för att bolaget får en sammanhållen struktur, standardiserade och tydliga rutiner samt verktyg som skapar effektivitet, tillförlitlighet och kvalitet.


Vi tror att du har erfarenhet:

  • av en eller flera metodiker för förbättringsarbete, så som Lean, systemiskt perspektiv eller liknande.
  • att ta fram visuella funktionsbeskrivningar, för tex web och systemutveckling
  • av kvalitetsarbete med ständiga förbättringar, ta fram och beskriva rutiner.
  • att arbeta i omställningsprogram, stora projekt eller uppstart av ny verksamhet.
  • av att presentera och beskriva utvecklingsaktiviteter på ett övergripande sätt inför större grupper.


Om Dig
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av verksamhetsutveckling och antar utmaningar på ett strukturerat sätt. För att lyckas i rollen krävs förmåga att se helheter samtidigt som du förstår vikten av detaljer i affärsprocesser och IT-stöd. Du lägger vikt vid att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Ramböll’s ansikte utåt.

Om din utvecklingsresa hos oss
Ramböll är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du skall lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.

Haku päättyy 2019-01-31
Toimipiste Stockholm

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi