Systemutvikler/Programmerer BIM

I Rambøll satser vi tungt på å utnytte potensialet i ny teknologi for å bli mer effektive og levere mer verdi til våre kunder og til samfunnet. I dette inngår både å bruke den beste teknologien som til enhver tid er tilgjengelig og kontinuerlig å tilpasse våre arbeidsprosesser til ny teknologi. Vi ønsker å styrke våre evner til å lykkes med dette ved å dyrke et fagmiljø på systemutvikling og programmering som kan bistå med kontinuerlig utvikling relatert til blant annet integrasjon mellom programvarer, effektivisering og optimalisering av dataflyt og arbeidsprosesser, og utvikling av parametriske 3D/BIM modeller.

Om stillingen

Du vil ha en sentral rolle i digitaliseringsarbeidet i hele Rambøll som systemarkitekt og programmerer. Hovedoppgaven du er tiltenkt er å støtte ingeniørfagene i oppdrag med effektivisering og optimalisering av sine dataprosesser. I tillegg er du tiltenkt som utvikler i tverrfaglige team som jobber med ny teknologi i interne utviklingsprosjekter. Større utviklingsprosjekter kan være aktuelt å gjennomføre i egne utviklermiljøer internt eller eksternt, og du vil da kunne ha ansvar for kravspesifikasjon og oppfølging.

Du vil bli del av et miljø i Rambøll med eksperter på prosessering av geografiske/geometriske data og på datavisualisering (kartproduksjon, Geomatikk, GIS, BIM, visualisering), som tjener alle markedsenheter i Rambøll. Fast tilholdssted vil være i Oslo i seksjonen BIM Samferdsel, som består av eksperter på digitale prosjekteringsverktøy og tverrfaglige BIM-baserte designprosesser.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som kan vise til spennende resultater av systemutvikling og programmering knyttet til BIM systemer. Du har i denne forbindelse også erfaring med systemarkitektur. Du kan ta initiativ, jobbe selvstendig og i team, lærer raskt ny teknologi, og har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi forventer at dine typiske kvalifikasjoner vil være:

  • Solid kompetanse på programmering, f.eks. med Python, C++, C#, .NET, SQL, etc.
  • Fordelaktig med kompetanse på visuelle programmeringsverktøy som f.eks. Dynamo, Grasshopper og FME
  • Relevant utdanning på bachelor eller masternivå og/eller kan vise til solid erfaring og resultater ved programmering/scripting knyttet til BIM/GIS

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Vi kommer til å avvise anrop fra selgere og rekrutteringsselskaper og ber om at dette respekteres.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Eirik Storaas Kristoffersen mob +47 48232107

mail: eirik.storaas.kristoffersen@ramboll.no

Haku päättyy 2019-01-19
Toimipiste Oslo

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi