Projektleder/akustiker til nyskabende akustik og støjprojekter i Odense og København

Vil du spille en nøglerolle i udviklingen af førende akustik og støjreducerende løsninger på nogle af landets mest interessante byggeri- og infrastrukturprojekter? Er du klar til at bringe din faglighed i spil og styre egne projekter? Så er her en enestående mulighed for at blive vores nye kollega og en del af et af landets stærkeste teams på området.

Dine ansvarsområder som akustiker
I afdelingen arbejder vi på en lang række projekter inden for akustik og støj. Afhængigt af din erfaring, motivation og ønsker vil du komme til at arbejde med et eller flere af nedenstående fokusområder.

Uanset hvilke områder, der interesserer dig mest, vil du i jobbet bidrage med et højt fagligt niveau og løbende udvikle de metoder og processer, vi anvender i afdelingen. I rollen vil din høje faglighed være efterspurgt af såvel kollegaer som eksterne interessenter, hvorfor du naturligt indgår i projektprocesser med formidling til og dialog med disse.

Bygnings- og rumakustik
Du vil få et tæt samarbejde med hele Rambølls byggeri- og arkitekturdivision og du vil blive involveret i en lang række af de mest interessante og komplekse byggeprojekter i Danmark, som bl.a. omfatter hospitaler, universitets- og skolebyggerier, biografer, kontorbygninger, boliger, hoteller og spillesteder. Opgaverne spænder bredt og inkluderer byggeprogrammer, bygherrerådgivning og projektering af konkrete løsninger. Hvis du ikke fra tidligere har stiftet bekendtskab med Odeon, vil du gøre det i arbejdet som akustiker i Rambøll, hvor vi i vid udstrækning bruger auraliseringer som dialogværktøj med både interne og eksterne kunder.

Ekstern støj
Opgaverne inden for støj inkluderer bl.a. bistand til virksomheder, der skal have løst støjproblemer og støjafklaringsopgaver i forbindelse med byplanlægning og lokalplaner. Disse opgaver løses både direkte med eksterne kunder men også i samarbejde med Rambølls miljøafdelinger, trafikafdelinger samt byplanlæggere og arkitekter. En integreret del af opgaverne inden for støj er dimensionering af støjdæmpende foranstaltninger som f.eks. skærme, bebyggelsesplaner eller facadeløsninger.

Støjkortlægning og støj fra infrastruktur
Akustik og Støj-afdelingen i Rambøll er blandt de førende på netop dette område, og du vil komme til at arbejde sammen med en række både store og små faste kunder, som løbende trækker på vores kompetencer herom. Støjkortlægningen sker ofte i forbindelse med planlægning og udførelse af store infrastrukturprojekter, hvor du vil arbejde med SoundPLAN og GIS-redskaber. Nogle af de nøgleprojekter, vi har været involveret i, er bl.a. kortlægningen af alle statens veje samt den samlede kortlægning af København, Aarhus og Odense kommuners vejnet.

Politikudvikling på støjområdet
Da vi er blandt landets førende på området, bistår vi bl.a. Vejdirektoratet og Miljøstyrelsen med udvikling af nye vejledninger og metoder. Du vil altså kunne både individuelt og som en del af Akustik og Støj blive en synlig aktør i debatten om, hvordan støj bedst håndteres i miljø- og planlovgivningen

Dig og dine kompetencer
Du er stærk til at skabe relationer på tværs af en stor organisation. Dette gælder i Rambøll såvel som eksternt, hvor du som projektleder og fagprojektleder har et stort drive til at skabe opgaver – og i nogle tilfælde overdrage dem til dine kollegaer.

Du har faglig indsigt og nyder den kollegiale sparring, hvor du bliver motiveret af både at dele ud af din viden samt lære nyt fra fagligt stærke specialister.

Af mere faglig karakter, forestiller vi os, at du:

  • Er uddannet ingeniør eller tilsvarende
  • Arbejder/har arbejdet i rådgiverbranchen
  • Forstår økonomien i et projekt og har øje for godt købmandsskab
  • Har gode formuleringsevner på dansk og engelsk – både i skrift og tale


Bliv en del af Akustik og Støj i Odense eller København
Du vil blive en del af Akustik og Støj afdelingen i Rambøll Danmark. Afdelingen er blandt de førende på området, og du vil få fornøjelsen af et stærkt fagligt og kollegialt miljø bestående af 15 specialister fordelt på kontorer i Odense og København. Derudover vil du blive en del af et internationalt in-house netværk af akustikere bestående af over 60 kollegaer fordelt i 6 lande.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Henrik Ravn på +45 5161 5814 eller hrr@ramboll.dk.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Vi vil løbende gennemlæse ansøgninger og indkalde til interviews, så send os dit CV og ansøgning hurtigst muligt.

Sidste dag for ansøgninger er søndag d. 3. februar 2019.

Haku päättyy 2019-02-03
Toimipiste Copenhagen

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi