Rådgiver Risiko og Sikkerhet

Rambølls kompetansemiljø for risikostyring, Risk Management, er organisert i markedsenhet Bygg og Arkitektur. Vi er engasjert i en rekke prosjekter innenfor bygg & anlegg, samferdsel og arealplanlegging. Våre prosjekter utføres som enkeltoppdrag mot kunde eller som del av tverrfaglige prosjekter. Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og vi har behov for flere dyktige medarbeidere som vil være med i videreutviklingen av Risk Management.

Primært kontorsted er Drammen. 

Om stillingen
Vi søker ressurser med spesifikk kompetanse innen samfunnssikkerhet og beredskap, sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA) i prosjektering, risiko og sårbarhet (ROS), og usikkerhetsstyring i prosjekter.

Sentrale oppgaver vil være å gjennomføre risikostyringsprosesser i Rambølls tverrfaglige prosjekter. I dette ligger å planlegge, lede og dokumentere prosesser og analyser iht. gjeldende standarder, forskrifter og prosedyrer.

Du vil inngå i et sterkt fagmiljø og må bidra med kompetanseoverføring, faglig utvikling og effektivisering av disse prosessene i våre prosjekter. Andre viktige oppgaver vil være å ha god dialog og bygge relasjoner med våre kunder.

Hvem vi søker
Vi søker engasjerte personer med god kompetanse og erfaring. Vi har i dag et ungt og sterkt faglig miljø, som stadig ønsker å utvikle og effektivisere analyse- og styringsprosesser. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Høyere utdanning på bachelor/masternivå.
  • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen.
  • Du er utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll. 
  • Du behersker og trives i rollen som fasilitator av analyseprosesser.
  • Du behersker både kvantitative og kvalitative analyseteknikker
  • Du behersker norsk som arbeidsspråk og er skriftlig sterk


Rambøll tilbyr
Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.
Seksjonsleder Jonas Bjerga, Mob: 47 93819014 mail: jonas.bjerga@ramboll.no

Haku päättyy 2019-01-27
Toimipiste Drammen

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi