PROSJEKTINGENIØR ELEKTRO

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt gode elektroteknisk erfaring og forretningsforståelse i en stilling hvor du skaper merverdi for kunden. For denne rollen trenger du fagutdanning på høyskole/universitetsnivå eller tilsvarende og gjerne ha erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon. Er du vår nye Prosjektingeniør Elektro? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds
Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Teknisk System avdeling
Som vår nye Prosjektingeniør Elektro blir du en del av avdeling tekniske systemer i Kristiansand og Arendal. Vi er i vekst, og vi søker nå deg til en spennende og fremtidsrettet stilling som elektrorådgiver. Vi har som ambisjon å være i forkant av utviklingen og investerer både i teknisk utstyr og kompetanseutvikling. Hos oss vil du være en del av et team på 23 som har høye faglige ambisjoner og som har det hyggeligste fagmiljøet på Sørlandet. Arbeidssted vil være ved vårt kontor i Kristiansand eller Arendal.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:
Som prosjektingeniør hos oss vil du kunne jobbe med spennende og ambisiøse prosjekter både innen bygg, Industri og samferdsel. Vi samarbeider også med mange ulike fag på tvers av kontorer i Norge og er aktive i vårt nasjonale fagnettverk. Dine hovedoppgaver vil være innen dimensjonering, tegning og modellering samt rådgivning innenfor elektrofaget. Vi ser det som en stor fordel om du har kjennskap til følgende programmer:

  • FebDok
  • EDSA Paladin Design Base
  • Revit Naviate
  • Relux eller Dialux

Vi støtter den faglige utviklingen din
Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide i team og gjennom andre
  • Evne til å tenke strategisk
  • Tverrfaglig forståelse
  • Fagutdanning på høyskole/universitetsnivå eller tilsvarende
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også:  har god elektroteknisk erfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Du kan ha erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon. Du må trives med samarbeid i en dynamisk hverdag.

Velkommen til vår  divisjon for bygg & arkitektur
Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge
Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du
Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 27-01-2019.

Har du spørsmål?

Kontakt: Avdelingsleder Tekniske systemer: Astor Rønnestad +47 91347941, Astor.ronnestad@ramboll.no

Haku päättyy 2019-01-27
Toimipiste Arendal

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi