Projektleder til DGNB projekter Rambøll i Århus – Bæredygtigt Byggeri

Her er en enestående mulighed for at blive en del af en dynamisk gruppe af teknikere og rådgivere i en global virksomhed med højt fagligt niveau og med fokus på viden og udvikling inden for ingeniørbranchen.

Denne unikke afdeling for bæredygtigt byggeri er vokset stødt de sidste år og består af ingeniører, arkitekter og konstruktører, der beskæftiger sig med mange typer af opgaver, store som små. Vi trækker på alle Rambølls specialister, fra ingeniører og økonomer til arkitekter og antropologer. Vi udvikler vores projekter, så de giver mest mulig mening for både samfundet, totaløkonomien, miljøet og for os mennesker i det byggede miljø. Derudover er design et vigtigt fokusområde i byggeri, da der er en stor efterspørgsel efter unikke og innovative designløsninger.

Bæredygtighed er forankret i et tværnationalt team, hvor vi arbejder meget på tværs af geografier og afdelinger. Du bliver en del af det team, der arbejder med bæredygtighed i et livscyklusperspektiv, hvor viden om materialer, sundhed og den cirkulære agenda er i højsæde.

Dine ansvarsområder som Projektleder
Som Projektleder inden for DGNB-certificering og bæredygtigt byggeri, vil hovedvægten i jobbet være udvikling og implementering af helhedsorienterede bæredygtighedsstrategier på byggeprojekter, samt bæredygtighedscertificeringer i alle byggeriets faser.

De daglige opgaver er en kombination af opgaver indenfor:

  • Projektledelse og DGNB auditor for DGNB-certificeringsprojekter
  • Arbejde med andre certificeringer af bæredygtigt byggeri (herunder LEED, BREEAM, WELL mv.)
  • Udarbejdelse og implementering af skræddersyede bæredygtighedsstrategier
  • Materialevurderinger af byggeriets og materialers miljøbelastninger og toksicitet
  • Analyse af byggeprodukter og dokumentationspakker for byggevareproducenter
  • Procesledelse og kommunikation
  • Totaløkonomiske beregninger


Dine projekter vil være en kombination af konkurrenceprojekter og projekter under projektering, udførelse og aflevering, samt indgå som en del af bæredygtighedsprojektlederteamet på tværs af Rambøll i Danmark.

Dig og dine kompetencer
Du har en stærk faglig interesse og fundament indenfor bæredygtighed udover din uddannelse som ingeniør, arkitekt eller konstruktør. Endvidere solid erfaring med DGNB certificeringssystemet for bæredygtigt byggeri og som minimum uddannet DGNB-konsulent, men meget gerne DGNB-Auditor.

Du ønsker at arbejde målrettet og dedikeret som DGNB-Auditor samt som bæredygtighedsleder og med skræddersyede strategier for bæredygtigt byggeri. Du er en teamplayer, der arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver.

Endvidere har du erfaring med de indledende faser af byggeprojekter og konkurrencer en god procesforståelse, samt interesse i integrerede design processer og ønsker at arbejde med fagområder med relation til bæredygtigt byggeri kompetencer indenfor visuel formidling i Adobe pakken.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en af Nordeuropas stærkeste videns virksomheder, hvor arbejdsmiljøet er uhøjtideligt og kendetegnet af en holistisk menneskeopfattelse og ledelsesfilosofi. Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt til indflydelse. Vi arbejder i det daglige med et stærkt engagement og en udstrakt grad af frihed under ansvar.

Vores vision er, at vi skal være den uomtvisteligt førende rådgiver og have de bedste medarbejdere og ledere. Derfor har vi en kompetencestrategi og et karrierestisystem, der understøtter vores vision og et omfattende kursusprogram, der tilbyder både personlig og faglig udvikling.

Vi arbejder intensivt med work-life-balance og har indført "fuld flex" og går gerne i dialog om dine personlige ønsker for dit arbejdsliv.

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da Chefspecialist Gitte Gylling Hammershøj Olesen på tlf. 5161 2014.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Der er ikke ansøgningsfrist for denne stilling, men vi vil løbende kalde til samtale og processen afsluttes og annoncen gøres inaktiv, så snart den rette kandidat er på plads og tilbydes ansættelse.

Haku päättyy 2019-01-21
Toimipiste Aarhus

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi