Rambøll Management Consulting søger praktikant til afdelingen Public Quality

Som praktikant hos Public Quality får du et kendskab til forretningsområdet Management Consulting. Du får et struktureret praktikforløb som indeholder introforløb sammen med praktikanter fra andre afdelinger, samarbejde på tværs af fagligheder, opgaver af varierende karakter, med løbende mulighed for større ansvar og mere målrettet fokus på dine faglige interesseområder.

Dit arbejde kommer til at tage udgangspunkt i Rambølls IT-platform Hjernen&Hjertet, som i dag benyttes af mere end 80 danske kommuner til arbejdet med børns trivsel, læring og udvikling. Gennem dit arbejde med Hjernen&Hjertet vil du får et bredt kendskab til kommunernes brug af IT på dagtilbuds- og skoleområdet.

Du får muligheder for at udvide dit netværk og rådføre dig med erfarende og inspirerende kollegaer, med forskellige interesseområder og kompetencer. Miljøet i Public Quality er dynamisk og derfor vil dine ideer eller optimeringsforslag tages godt og konstruktivt imod.

Dig og dine kompetencer

Vi tror på, at forskellige person- og fagligheder fremmer kreativitet og spændende dialoger, derfor er det ikke afgørende hvilken uddannelse du er i gang med. Vi forestiller os, at du måske er i gang med en uddannelse inden for kommunikation, digital design, samfundsfag eller pædagogik. Et krav er dog, at du har et godt kendskab til Office pakken, kan lide at bruge IT og har let ved at sætte dig ind i nye systemer.

Herudover ser vi gerne at:

  • Du brænder for at gøre en forskel
  • Du tror på dialog og refleksion baseret på viden
  • Du kan tale i øjenhøjde med pædagoger og lærere
  • Du kan arbejde struktureret og trives med mange bolde i luften

Dine arbejdsopgaver

Med vejledning fra konsulenterne, vil du lære Hjernen&Hjertet at kende gennem supportvisering af brugere. Herudover vil dine arbejdsopgaver blandt andet komme til at bestå af, at assistere vores konsulenter med opgaver som for eksempel:

  • Udarbejdelse og videreudvikling af vejlednings- og undervisningsmateriale
  • Opkvalificering af brugen af Hjernen&Hjertet generelt
  • Systematisering og optimering af processer
  • Indsamling og behandling af data

Hos Rambøll Management Consulting er medarbejderne styrken. Vi har en professionel kultur drevet af inspirerende ledere og enestående karrieremuligheder. Du vil blive tilknyttet en erfaren konsulent som løbende vil følge op på din læringsproces.

Bliv en del af Hjernen&Hjertet

Perioden løber fra den 1. september 2019 til og med den 31. januar 2020 eller efter nærmere aftale. Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, du udfører, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med SU-loven på området. Der er tale om et fuldtidsforløb, men vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdets tilrettelæggelse, således at det evt. er muligt at følge et fag ved siden af din praktik.


Hvis du har, hvad der skal til, er der endvidere mulighed for en efterfølgende fastansættelse – mange af vores nuværende konsulenter begyndte deres karriere som praktikant eller studentermedhjælper.

Rambøll Management Consulting består af 600 eksperter, der leverer integrerede bæredygtige løsninger – shaping today and tomorrow. Vi er anerkendte og troværdige rådgivere, både indenfor den private og den offentlige sektor, og vi hjælper og vejleder bl.a. vores kunder i forbindelse med transformerende trends i en konstant omskiftelig verden, herunder digitalisering, mobilitet, leveforhold, klimaforandringer og bæredygtighed. Vores mission er at skabe bæredygtige samfund, hvor mennesker og naturen trives.
Som praktikant hos Rambøll Management Consulting er du en del af en people organisation. Vores medarbejdere er vores styrke, og vi har en særdeles professionel kultur drevet af inspirerende ledere og enestående karrieremuligheder.

Interesseret?

For yderligere oplysninger eller spørgsmål kan du kontakte vores nuværende praktikant, Louise Kjær Petersen på mail loup@ramboll.com eller tlf. nr. +45 5161 4217.

Der afholdes samtaler løbende, send derfor hurtigst muligt din ansøgning samt CV og karakterudskrift mv. via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply”.

Haku päättyy 2019-03-04
Toimipiste Aarhus

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Säterinkatu 6
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi